Delano Holman

Goedendag, allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Delano Holman, ik ben 29 jaar, ik kom uit Rijswijk en ben eigenaar van Delano Sport and Health. Naast het opzetten van een goedlopend eigen bedrijf werk ik ook nog werkzaam als Ambulant begeleider.

Ik ben een sportman, heel cliché, in hart en nieren. Ik ben sinds kleins af aan al bezig met sporten. Toen ik nog een kleine jongen was nam mijn vader mij altijd mee naar Taekwondo lessen. Mijn vader gaf deze lessen en door hem heb ik de basis technieken van het vechten geleerd toen ik 5 jaar was. Ik heb Taekwondo gedaan vanaf mijn 5e tot mijn 10e. Daarna ging ik voetballen.

Toen ik ongeveer 12 jaar was besloot ik om voetbal te combineren met Kickboksen. Dit was niet altijd een goede combinatie kan ik je vertellen. Ik heb wel eens gehad dat ik tijdens het kickboksen mijn voet blesseerde en de volgende dag een wedstrijd moest voetballen. Toen ik 16 was viel het voetballen en het kickboksen niet meer te combineren en moest ik een keuze maken. Aangezien mijn hart en mijn passie bij het kickboksen lag, werd dit mijn keuze.

Mijn eerste kickboks wedstrijd vocht ik op 19 jarige leeftijd. Ik heb in totaal 19 amateur wedstrijden gevochten (nieuweling, C, B). Ik heb er hiervan 15 gewonnen, 3 verloren en 1 gelijk gevochten.

In april 2017 vocht ik mijn eerste professionele (A), kickbox wedstrijd in een uitverkocht Silverdome in Zoetermeer. Dit was de eerste wedstrijd waarbij ik voor mijn eigen bedrijf uit kwam. Ook was dit de eerste wedstrijd waarbij mijn vader en mijn broer in mijn hoek stonden en waarbij we besloten dat zij dit voortaan zouden doen. Deze wedstrijd heb ik dan ook vol trots gewonnen met een Technische Knock Out (TKO). Ik heb, tot nu toe, in totaal 6 professionele (A) kickbox wedstrijden gevochten. Hiervan heb ik er 5 gewonnen, waarvan ik er 3 op KO wist te winnen. Na een winst reeks van 5 wedstrijden heb ik er 1 verloren door een medische ingreep.

Delano Sport & Health bestaat sinds 2015. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van sportactiviteiten en aanleren van een gezonde levenswijze. Delano heeft als motto ‘iedereen kan sporten’, hij geeft sportactiviteiten aan alle doelgroepen. Dit varieert van mensen met een verstandelijke beperking tot aan topsporters.
Het volgende wordt er aangeboden:

– Boksen
– Kickboksen
– Fitness
– High intensity training
– Lifestyle coach
– Aanleren van ene gezonden voedingspatroon
– etc


Facebook pagina van Delano Sport & Health

Facebook pagina van Delano “The Demon” Holman