Over Delano Holman

Even voorstellen: ik ben Delano Holman, ik ben 30 jaar, ik kom uit Rijswijk en ben eigenaar van Delano Sport & Health. Naast het opzetten van een goedlopend eigen bedrijf ben ik ook nog werkzaam als Ambulant begeleider. Heel cliché, maar ik ben een sportman in hart en nieren. Ik ben sinds kleins af aan al bezig met sporten. Toen ik 5 jaar was nam mijn vader mij altijd mee naar Taekwondo. Hij gaf deze lessen en door hem heb ik de basis technieken van het vechten geleerd. Ik heb Taekwondo gedaan vanaf mijn 5e tot mijn 10e. Daarna ging ik voetballen. Mijn eerste kickboks wedstrijd vocht ik op 19 jarige leeftijd. Ik heb in totaal 19 amateur wedstrijden gevochten. Ik heb er hiervan 15 gewonnen, 3 verloren en 1 gelijk gevochten. Tot nu toe, heb ik in totaal 6 professionele (A) kickbox wedstrijden gevochten. Hiervan heb ik er 5 gewonnen, waarvan ik er 3 op KO wist te winnen. Na een winst reeks van 5 wedstrijden heb ik er 1 verloren door een medische ingreep.


Delano Sport & Health bestaat sinds 2015. Het bedrijf richt zich op het aanbieden van sportactiviteiten en aanleren van een gezonde levenswijze. Delano heeft als motto ‘iedereen kan sporten’, hij geeft sportactiviteiten aan alle doelgroepen. Dit varieert van mensen met een verstandelijke beperking tot aan topsporters. Het volgende wordt er aangeboden:


– Boksen
– Kickboksen
– Fitness
– High intensity training
– Lifestyle coach
– Voedingsadviezen & voedingsschema's

Delano Holman


Over ons


Delano Sport & Health bestaat sinds 2015. Wij richten ons op het aanbieden van sportactiviteiten en aanleren van een gezonde levenswijze. Delano heeft als motto ‘iedereen kan sporten’, hij geeft sportactiviteiten aan alle doelgroepen. Dit varieert van mensen met een verstandelijke beperking tot aan topsporters.

Diensten


Kickboksen

Fun Boxing

HIIT (High Intensity Interval Training)

Personal Training

Bootcamps

Lifestyle Coaching

Voedingsadviezen & Voedingsschema's


Contact


Delano Sport & Health

Jan Thijssenweg 14a

2495 AH Den Haag

KvK: 62814451

E: info@delanosport.nl

Openingstijden


Wij werken uitsluitend op afspraak


Maandag                      09:00 - 21:00

t/m vrijdag                  


Zaterdag                       09:00 - 16:00 © 2021 Created by RDV Webdesign