Delano Sport & Health werkt ook samen met bedrijven, zodat meer mensen begeleid en geholpen kunnen worden bij hun sport & gezondheidsdoelen.Samen streven we naar een beter & gezonder leven voor iedereen!

Lees meer over onze samenwerkingen


Het primaire doel van Happy Fit is om Rijswijkers te stimuleren gezond en fit te leven en de sociale cohesie en betrokkenheid binnen de gemeente te verhogen. Happy Fit levert maatwerk voor de verschillende doelgroepen, maar werkt vanuit een gezamenlijke missie en visie.


Delano Sport & Health geeft hier diverse trainingen. Zoals bootcamps voor alle groepen, kinderen, mensen met een beperking en regulieren sporters boven de 18 jaar.Zorg van José is een organisatie voor mensen met een lichtverstandelijke beperking. Delano Sport & Health zorgt hier voor lichamelijke beweging van de klanten. Delano geeft hier o.a. 1 op 1 training, groepstraining, wandelsessies en bootcamps. Ben jij tussen de 14 en 25 jaar en wil je ook samen met leeftijdsgenoten outdoor trainen onder professionele begeleiding van Delano Sport & Health? Samenwerken en grenzen verleggen, een training vol avontuur en humor? Daag je zelf uit en kom naar onze Boostcamp!


Het zijn intensieve buitentrainingen, maar wel aangepast aan jouw eigen niveau. De Boostcamp is dus ook geschikt voor jou als je een tijd niet hebt gesport of een beginner bent. Je kunt altijd aansluiten! Je wordt fitter en krijgt ook de kans om te groeien in persoonlijke ontwikkeling, dit noemen we de inner boost! Zo is er elke Boostcamp aandacht voor het verhogen van je weerbaarheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.

Bart van "Vroemen Sport & Health" en Delano van Delano Sport & Health hebben samen voor de organisatie Middin een sportproject opgestart genaamd "bewegen naar de toekomst". Hier worden verschillende sportactiviteiten aangeboden. Verschillende doelgroepen doen hier aan mee zoals; mensen met een beperking, tienermoeders tot aan mensen die moeite hebben om mee te kunnen sporten bij een normale sport vereniging.Delano Sport & Health verzorgt de personal trainingen en groepslessen bij Legend Fitness. 


Legend Fitness in Ypenburg Den Haag biedt standaard persoonlijke aandacht, en helpt u graag tijdens het sporten. Wij bespreken met u het juiste trainingsschema en hoe u de oefening het beste uitvoert. Wat je doel ook is gewichtsverlies of juist aankomen, conditieverbetering of gewoonweg beter in je vel zitten.Delano Sport & Health werkt samen met Sportief Besteed voor diverse sport projecten. Zoals o.a. kickbox clinics, sportdagen, buurt sportactiviteiten, sport clinics aan scholen, fitness en bootcamp onderdelen.


Over ons


Delano Sport & Health bestaat sinds 2015. Wij richten ons op het aanbieden van sportactiviteiten en aanleren van een gezonde levenswijze. Delano heeft als motto ‘iedereen kan sporten’, hij geeft sportactiviteiten aan alle doelgroepen. Dit varieert van mensen met een verstandelijke beperking tot aan topsporters.

Diensten


Kickboksen

Fun Boxing

HIIT (High Intensity Interval Training)

Personal Training

Bootcamps

Lifestyle Coaching

Voedingsadviezen & Voedingsschema's


Contact


Delano Sport & Health

Jan Thijssenweg 14a

2495 AH Den Haag

KvK: 62814451

E: info@delanosport.nl

Openingstijden


Wij werken uitsluitend op afspraak


Maandag                    09:00 - 21:00

t/m vrijdag                  


Zaterdag                     09:00 - 16:00 © 2023 Created by RDV Webdesign